Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Kafé Bris

25. november 2022 klokken 19:00 - 23:00

50$

Hjertelig velkommen til førjulskafé på Kompagniet på Kronstad! To musikere skal spille og det er første gang vi har besøk av en kunstner!

Karoline Furre

Karoline Furre bor i Stavanger sammen med mannen Asbjørn og deres sønn på 2 år. Der jobber hun som lærer og illustratør.
«Tegning for meg representerer hvile, ro og tid for seg selv. Perspektiv, tid til å tenke og en (av og til) varm kaffekopp. Kortene og plakatene kommer fra mitt hvilested, og jeg håper de kan gi mottakeren inspirasjon til å stoppe opp. Om så bare et sekund, for å se på et bilde. «
Karoline kommer til å ha en stand med et utvalg av hennes kunst der det er muligheter for å både kjøpe og bestille, perfekt for julegaver! Gjerne sjekk ut hennes instagram profil Datterdesign som ligger ved.

https://www.instagram.com/datterdesign

Idun Fjeld

Idun Fjeld er første artist som skal spille i kveld. Idun inviterer til en halvtimes pust i bakken. Hun vil fremføre egneskrevne låter, slik som ‘Jula tæll en bror’ som hun ga ut i 2017. Det nærmer seg jul, så kanskje vil denne musikalske opplevelsen sette tonen for den kommende måneden. Konserten vil være nedstrippet og bestå av kunstneriske pauser, piano, gitar, vokal og masse klang. Lytt til låten hennes her og la julefreden senke seg:

Elisia Shine

Elisia Shine (Elisabet Christina Joy Haukanes) og bandet hennes avslutter denne fantastiske kvelden med fengende rytmer og melodier. Elisia Shine er en sanger og låtskriver fra Bergen. Hun skriver musikk i ulike sjangre som Pop, Soul, R&B og hip hop. Hun skriver om håp, kjærlighet og om livets opp og nedturer. I 2019 var hun med i en låtskriverkonkurranse der hun endte opp med å få 1 plassen. Siden det har hun utgitt 5 sanger, blitt spilt på radio og kommet i BA. Dans deg inn i helgen med musikken hennes, den finner du her:

Dørene åpner 20:00 og første konsert starter 20:30.
Inngangspenger 50 kr.
Velkommen!

Detaljer

Dato:
25. november 2022
Tid
19:00 - 23:00
Kostnad:
50$
Kategori for Arrangement:

Arrangør

Kafé Bris

Sted

Kompagniet
Bjørnsons gate 11
Bergen,5059Norge
+ Google-kart