Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Håpskonsert 29. januar 2023

29. januar 2023 klokken 19:00 - 20:30

200$

Håpet er selve essensen når artistene HAVA (Hanne Vatnøy) og SOFYE (Elin Sofye Rabbevåg) inviterer til en intim og nær konsertopplevelse i Kompagniet (Norkirken Bergen). Med teft for gode melodier og sterke tekster har begge artistene til felles at de ønsker å berøre, spre håp og frihet med musikken sin.

Velkommen til en litt annerledes og unik håpskonsert for inspirasjon, ettertanke og ro.

200 kr per billett.

SOFYE

SOFYE ( Elin Sofye Rabbevåg) har blitt sammenlignet med artister som Tori Amos, Laleh og PJ Harvey. I 2021 slapp hun andreplaten «I See Gold» som fikk gode kritikker fra blant annet Bergens tidende og ballade.no. I tillegg til plasseringer på blant annet New Music Friday, har Sofye blitt listet på NRKP1 samt fått bra med radiotid på ulike stasjoner i Sverige.

I tillegg til å være artist jobber Sofye som musikkterapeut innen psykisk helse.

– Musikkterapi er noe jeg brenner for og og sier mye om hvem jeg er som artist. Jeg ønsker å formidle håp og frihet med låtene mine.

Sofye jobber for tiden med ny musikk, denne gangen på egen dialekt. Hun gleder seg til å vise frem noen av sine nyeste låter denne håpskvelden. 🙂

HAVA

HAVA (Hanne Vatnøy) er artist og låtskriver fra Nordhordland, utenfor Bergen. Musikken defineres av hennes sterke vokal, fengende melodier og drømmende atmosfæriske univers. Anmeldere kaller henne for ”Bergens svar på Susanne Sundfør…” ( 730.no), og har sagt at “Som vokalist er hun kanskje en av de beste innen popsjangeren her til lands…” ( www.platespilleren)

Med gjennombrudd og platedebut i Japan (2009) fikk karrieren en kickstarter som åpnet nye dører og samarbeid på tvers av landegrenser og kunstsjangre. Dette har resultert i flere visuelle konsertproduksjoner og musikkvideoer.

HAVA slapp andrealbumet ELYSIUM i 2018, som vakte internasjonal oppmerksomhet, og er plateaktuell med sitt tredje soloalbum i 2023. Budskapet i musikken er håp.

Ved siden av artistkarriere har HAVA skrevet flere bestillingsverk og turnert i mange år med visuelle konsertforestillinger for barn og unge (Den kulturelle skolesekken). For sitt særegne arbeid inn mot det tverr- estetiske scenekunstfeltet, samt visuelle konsertforestillinger har hun mottatt flere stipend lokalt og nasjonalt.

HAVA ser frem til å dele musikk denne kvelden, og sier at – det blir nært, drømmende og vakkert.

Sagt om en av de siste låtene; Fearless:

… Den nye singelen er også klart spenstig, med et synthpop-komp som minner om tidlig Depeche Mode og en stemme som ligger tett på Madonnas fra samme tidsepoke. (Bergensmagasinet.no, 8. april 2022)

Detaljer

Dato:
29. januar 2023
Tid
19:00 - 20:30
Kostnad:
200$
Kategori for Arrangement:

Sted

Kompagniet
Bjørnsons gate 11
Bergen,5059Norge
+ Google-kart