Kafé Bris: Åpningskveld med Sofye

Fredag 29. september 20:00 – 23:30
Øvre Korskirkeallmenningen 5, 5017 Bergen.

Kom til åpningen av Kafé Bris! Slapp av, slå av en prat, drikk kaffe og møt nye mennesker. Denne kvelden skal Sofye spille for oss og vi får høre noe av hennes nyeste musikk.

Med sin unike teft for gode melodier og sterke tekster, har Sofye blitt omtalt som en krysning mellom Laleh, Veronica Maggio og elektroduoen Niki & The Dove. Debutalbumet There’s gotta be more fikk god omtale i media, og flere av låtene ble listet på radiokanaler landet rundt.

Tidligere har Sofye sluppet en rekke singler som har blitt spilt på kanaler som P3, P1 og P13. Låten «The wheel» ble blant annet kåret til «månedens singel» av Natt og dag magasinet i Bergen.

26 mai 2017 slapp Sofye endelig EP-en «love and Steel» på det bergenske plateselskapet Raindrops. Første singel fra utgivelsen, A Foreigner, fikk bra rotasjon både på P3 og P13, i tillegg til vesentlig spilletid på en av Sveriges største radiokanaler. Tittelsporet «Love and Steel» ble raskt listet på NRK P1 og lå på «Viral top 50 Norge» som en av de mest delte norske låtene første uken etter utgivelse.

Love and Steel er rett og slett en seierssang som handler om kunsten å bevare håpet selv om ting tilsynelatende kan virke helt svart. Om det å ikke se på seg selv som et offer for omgivelsene, og om å ikke gi rom for bitterhet.

Sofye finner inspirasjon i livet på godt og vondt, i tro og tvil. Men også i jobben som musikkterapeut innen psykisk helsevern.

— Musikkterapi er noe jeg brenner for og og sier mye om hvem jeg er som artist. Jeg ønsker å formidle håp og frihet med låtene mine. – Sofye

www.sofye.no