Bli med på Digital Julemesse på lørdag 15:00

Lørdag 28. november er det klart for Normisjons julemesse i Bergen. I år blir det digitalt, istedenfor i Bergens Indremisjons lokaler, Betlehem.

Se video: https://www.facebook.com/normisjon.hordaland/videos/927824164412950/

Kan ikke ta sjanser i koronatid

– Vi skulle gjerne ha hygget oss med den tradisjonsrike julemessen i år også, slik vi har gjort i alle år. Dette året er et annerledes år, og vi er nødt til å ta helsemyndighetenes restriksjoner på alvor.

Dessuten vil ikke vi ta unødige sjanser nå som smittetrykket er så stort i Norge. Derfor går vi digitalt, sier Martin Olsen.

Lørdag 28. november skjer det

Han inviterer alle som vil være med på julemesse til å finne frem den digitale sendingen som vil foregå via Facebook og julemesse.net lørdag 28. november klokken 15:00.

– Vi satser på å ta med oss den gode stemningen over på digitale plattformer. Det blir åresalg og loddtrekning, og kanskje noen hyggelige overraskelser underveis i sendingen, sier Olsen. Han ønsker seg at julemessen er tilbake i sin vante form til neste år.

– Det er fint å kunne gjøre dette digitalt, men vi håper at vi kan samles fysisk til messen neste år, i det nye misjonssenteret vårt i Bjørnsonsgaten 11 i Bergen.