Pinsefest for alle 6. juni 2022

Gudstjenesten i pinsen er ikke søndag, men mandag andre pinsedag. Da er du velkommen til Pinsefest for alle på Nordhordland Folkehøgskole på Frekhaug. Festen starter med gudstjeneste klokken 11:00, og så blir det grilling og moro etterpå. Langtidsvarselet sier sol og 20 grader, så planlegg både solkrem og grillpølser! – Norkirken Bergen

Gudstjeneste 11:00

Ingelin Reigstad Norheim med team leder lovsangen, Thomas Hammer taler og det blir sang og dans, fest og moro! Barna er invitert til ulike samlinger etter alder, der blant annet familien Haaland deltar.

Grilling, leker og moro etterpå

Etter gudstjenesten er det sosial samling med grilling og måltid, leker og aktiviteter. Langtidsvarselet sier sol og 20 grader, så ta med både solkrem og grillpølser — eller det du ellers har lyst å spise.

Tid: 6. juni 2022 klokken 11:00-14:00 (sånn ca)
Sted: Nordhordland Folkehøgskole, Holtermandsvegen 3, 5918 Frekhaug