Pinsefesten går digitalt i år også

I år som i fjor er det duket for en digital pinsefest. Den tradisjonelle pinsefesten har i en årrekke vært arrangert fysisk i Nordhordland første pinsedag. Nå blir arrangmentet igjen digitalt på grunn av smittevern-hensyn.

– Vi lager en fin digital pinsefest som skal sendes 1. pinsedag, 23. mai klokken 11 på Facebook. Svein Høysæter skal tale, internasjonal leder i Normisjon, Tore Bjørsvik, kommer innom med en hilsen, og selveste Freddyen vil hilse på barna og de voksne.

– Vi har god erfaring med «stue-til stue»-konseptet, så denne sendingen blir over samme lest. Vi gleder oss til å samles rundt skjermene også i år. Det er viktig med noen felles møtepunkter i regionen vår, selv om vi ikke kan treffes fysisk. Vi håper virkelig at pinsefesten kan bli fysisk neste år, slik at vi kan ha fellesskap, grille pølser, og ha leker og spill i tillegg til forkynnnelsen, sier pastor i Norkirken Bergen, Thomas Hammer.