Testside

Gudstjeneste i hjemmet

Alle arrangement og aktiviteter i Norkirken Bergen er innstilt i ukene fram mot påske. Da kan det være fint å feire gudstjeneste sammen i hjemmet. Slik som dette kan dere gjøre det:

Lovsang

Halleluja!
Det er godt å spille for vår Gud,
det er herlig, det er rett å synge lovsang.

Har du gitar, piano eller andre instrumenter så er det bare å lovsynge som du vil. Eller bruk Spotify, Apple Music eller YouTube, og Søk opp IMI Kirken «I Guds nærvær»

Bønn

Be sammen som familie. Med barna kan dere si en setning hver eller en av foreldrene kan lede i bønn.

Gi tid for å be sammen for mennesker som på en særlig måte er berørt av denne situasjonen, slik som de som vil være i fare ved en smitte av korona, eller de som nå opplever at arbeidsplasser og økonomi rystes.

Be også for myndighetene våre. Vi oppfordrer til å bruke Salme 91 som et utgangspunkt for å be for Norge og verden i denne tiden.

Samtale

Start en samtale om hvordan vi kan bygge famile med gavene Gud gir. Bruk innspillene Thomas Hammer gir oss i talen til samtalen.

Videre kan vi snakke sammen om det er noen som vi kan støtte eller om Gud sier noe til oss.

• Hvem kan du ringe for å snakke om hvordan de har det under denne krisen?
  • Hvem kan du oppmuntre med en melding?
  • Hvem kan du be for? Hvem trenger særlig beskyttende bønn?
  • Hva får du fra Gud til andre? Så lenge det er byggende og oppmuntrende, del gjerne ut elektronisk.
  • Hvem av de som er enslige og er i karantene kan vi gi ekstra støtte?

Ta quizzen

Lyst til å se hva du fikk med deg? Ta quizzen!

Takkegave

Ukens takkegave går til Norkirken Bergen og arbeidet vårt. Vi har en flott visjon om å: elske mennesker tilbake til livet med Gud. Dette arbeider vi med gjennom Gudstjenester, husfellesskap og Alpha-kurs der vi strekker oss ut for at nye mennesker skal bli frelst. Bruk Vipps-nummer 11868 Norkirken Bergen for å sende din gave. Takk for din gave til menigheten.

Norkirken Bergen

Følg med på sms, norkirken.no og på facebook om informasjon som kommer.
Lykke til, og Guds velsignelse over uken som ligger foran